Födelsedagstårta till mig själv.

Födelsedagstårta

Varför skall det vara så svårt att komma på dekorationer till sig själv?? När andra vill ha tårta är det hur lätt som helst (nästan iaf 😀 ) att komma på hur jag skall göra och vad jag skall göra. Men så fort man kommer till sig själv är det såååå svårt! Så till slut kollade jag bland de dekorationer jag hade färdigt här hemma. Hittade lite blommor och lite kristyr. Blev rätt nöjd till slut ändå :-)

Innehåll:
Ljus botten, salta sillarfluff och lemon curdgrädde.
Spacklad med grädde.
Täckt med marsipan.
Dekorerad med sugarpaste (band med rosett längt ner), modelleringspasta (blommorna), kristyr och sockerkulor.

One Response to Födelsedagstårta till mig själv.

  • Vilken vacker tårta! Jag kan hålla med om att det är svårt att komma på dekorering till sig själv. Jag löste det sist med att sätta mannen och sonen i arbete…. det var jättekul att stå bredvid och titta på när de pysslade med min tårta. :-)
    Grattis på födelsedagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*