Rapunzel

Rapunzel

Fick en förfrågan av en arbetskamrat att göra en tårta med Rapunzel. Plus att denna tårta skulle vara helt mjölkfri då ett av de bjudna barnen inte tål mjölkprotein. Inga problem alls då jag gjord en tidigare. Denna gången hittade jag en bättre ”grädde” som var både godare och billigare  :-)
Fick för en stund sedan ett sms från beställaren att detta var nog en av de godaste tårtorna hon ätit. Hon har beställt flera stycken tidigare så det var ju bara gott betyg med tanke på att det även var en ”allergitårta” :-)

Innehåll:
Ljus botten, skogsbärsmousse och strawbarry dream(godis)fluff.
Spacklad med go green-grädde.
Täckt med sugarpaste.
Dekorerad med modelleringspasta och sockerkulor.
Bilden handmålad med pulverfärg blandat med lite pressad citron.

3 Responses to Rapunzel

  • malin says:

    Hej vilken snygg tårta! Jag undrar hur du har gjort godisfluff utan mjölk?? eller grädde då? HAr du använt go green där också?

    • tartexperten says:

      Hej! Tack så mycket. Ja, när jag gör mjölkfritt fluff så använder jag GoGreen-grädden. Har även använt en sojagrädde, men det blir inte lika gott. GoGreen smakar nästan som grädde i alla fall utan en äcklig bismak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*