Doptårtor till Leandro

Doptårtor till Leandro

Den hittills största förfrågningen klar :-) Doptårtor till 60 personer. Tur att man har ett separat kylskåp just för tårtorna, annars hade det inte fått plats 😀 Gjorde fyra stycken likadana två-våningstårtor.

Fast vårat kök sommartid är inte roligt att jobba i. Särskilt inte med tårtor :-( Temperaturen i köket ligger runt 26-28 grader hela tiden, spelar ingen roll vad man gör :-( Och tyvärr gör det att sugarpaste och modelleringspasta inte fungerar helt som den skall. Så kronorna fick jag göra om ett par gånger bara för det. Blev tillslut rätt nöjd med resultatet i alla fall :-)

Innehåll:
Ljus botten, glasscreme och jordgubbsmousse. Skivade jordgubbar på alla lager.
Spacklade med grädde.
Täckta med sugarpaste.
Dekorerade med modelleringspasta och sockerkulor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*