Mimmi

Fick en beställning via en arbetskamrat. Beställaren ville inte ha så sött på utan ville ha med mandelmassa då hon tyckte att det var mindre sött än marsipan. Dock går det inte så bra att täcka en tårta med mandelmassa. Men för att kunna tillgodose önskemålet så mycket som möjligt och för att kunna täcka tårtan, fick blanda mandelmassan med sugarpaste. Det var väl på håret att det gick, men det gör jag inte igen kan jag säga. Belv så tort och det torkade ut dekoren så mycket att blommorna började spricka :-( Jag hoppas att blommorna höll sig tills det var dags att äta upp tårtan. Och jag behöver verkligen öva på att modellera 😀

Innehåll:
Ljus botten, vit chokladfluff och mjölkchokladfluff.
Spacklad med grädde.
Täckt med mandelmassa/sugarpaste (rosa delen)
Täckt med sugarpaste (vit delen)
Dekorerad med modelleringspasta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*